Sen jälkeen kun syöksy näki Bitcoinin koskettavan 12 000 dollaria viime kuussa, asiantuntijat epäilevät, että toinen Bitcoin Code laskeva ajo saattaa olla horisontissa.

Bitcoin teki pienen noususuunnan testatakseen 10000 dollarin hintatason

Tämä oli tulossa pois Bitcoin-laskusuunnasta, joka näki sen siirtyvän 11 ​​200 dollarin kauppahinnasta noin 10 250 dollariin päivässä.

Sittemmin johtava digitaalinen omaisuus ei ole tehnyt mitään liikettä koskettamaan uudelleen 11 000 dollarin kauppaa. Tällä viikolla se on pudonnut pienesti, minkä seurauksena se laski alle 10000 dollarin hintamerkin . Samaan aikaan se on koskenut uutta myyntihintaa, jota ei ole nähty heinäkuun kaupankäynnin kuukauden lopusta lähtien.

Analyytikot eivät ole varmoja Bitcoinin 10000 dollarin hinnasta tulevina viikkoina

Digitaalisen lippulaivahankkeen liike on saanut asiantuntijat miettimään uudelleen analyysinsä suunnasta, johon Bitcoin on menossa tulevaisuudessa. Elokuun puolivälissä tapahtuneen hintarallin aikana, jossa Bitcoin kosketti 12 000 dollaria, niin analyytikot kuin asiantuntijatkin viittasivat nopeasti hyvään tulevaisuuteen. Jotkut spekuloivat, että Bitcoin voisi koskettaa 20 000 dollaria, kun taas jotkut ennustivat 50 000 dollaria.

Tällä hetkellä asiantuntijat ihmettelevät, pystyykö Bitcoin pitämään 10000 dollarin hinnan lähimpien viikkojen aikana ennustetun Bitcoinin laskevan juoksun vuoksi.

Analyytikot sanovat, että Bitcoinin laskeva juoksu on terve korjaus

Suuret analyytikot ovat kuitenkin kumoaneet pelot Bitcoinin laskemisesta. Suurin osa analyytikoista toteaa, että viimeaikainen vetäytyminen on terve johto digitaalisen omaisuuden hyväksi. Toisesta kulmasta katsoo hintojen laskun pidettävä puhdistusilmajärjestelmällä yli – ostajat digitaalisen omaisuuden.

Tämä oli seurausta elokuussa todistetusta ylihankinnasta. Tässä oli monia ihmisiä, jotka kiirehtivät ostamaan bitcoinia, kun hinta oli yli 11 000 dollaria. Tällä hetkellä markkinoita uhkaa viimeaikainen CME-aukko, joka oli noin 9700 dollaria viime viikolla. CME-aukkoa käytetään, kun salaus liikkuu kauppavyöhykkeensä ulkopuolella.

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert