Privatliv er den attribut, som kryptovalutahandlere køber i den seneste digital-token-rally. (Creative Commons, ændret af CoinDesk)

Bitcoin (BTC) vindede en fjerde dag i træk og nærmer sig den prisgrænse på $ 12.000, som kryptokurrency ikke kunne holde i august, da den sidst samlede sig over dette niveau.

”Markedet er begyndt at bevæge sig igen,” skrev det norske kryptovaluta-analysefirma Arcane Research i tirsdag i en rapport.

På traditionelle markeder pegede amerikanske aktiefutures på en højere åbning, da investorer satsede på, at amerikanske lovgivere kunne nå til enighed om en ny stimulusregning.

Markedet bevæger sig

Privatlivsmønter som monero (XMR) og zcash (ZEC) er pludselig på mode – på trods af tilsynsmyndighedernes bestræbelser på at slå ned på dem.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Disse digitale tokens, der kommer med funktioner, der giver brugerne mulighed for at tilsløre deres identiteter og skjule de overførte beløb, er steget i værdi i år. Moneros pris er næsten tredoblet i 2020, og zcash er fordoblet. Ifølge datafirmaet Messari har en gruppe på 21 digitale aktiver med anonymitetsfremmende funktioner fået 142% i år sammenlignet med bitcoins 60% gevinst.

Den bullish markedstone kommer, selvom U.S. Internal Revenue Service for nylig hyrede blockchain-analysefirmaer Chainalysis og Integra FEC til at udvikle transaktionssporingsværktøjer til monero og andre protokoller, der bruges til at skjule identiteter. Og det amerikanske justitsministerium offentliggjorde tidligere på denne måned en omfattende rapport om sin håndhævelsesramme for digitale aktiver, der citerede brugen af ​​anonymitetsfremmende kryptokurver som en risiko for anti-hvidvaskning af programmer og bestræbelser på at bekæmpe finansiering af terrorisme.

Nogle kryptokurrencyanalytikere siger, at springet i priserne på privatlivets tokens måske bare er tilfældigt, en funktion af spekulation fra de handlende, der indtaster prisdiagrammønstre eller algoritmer. Men det kan være, at erhvervsdrivende mener, at privatlivstokener vil indtage et nøglepunkt i hurtigt udviklende, internationale digitale aktiver og betalingssystemer – netop fordi så mange brugere ikke ønsker at handle med blænding fra overvågning fra regeringer, banker eller udvekslinger.

„Kryptografer og forskere vil altid være et skridt foran privatlivets fred,“ sagde Riccardo „Fluffypony“ Spagni, en af ​​Monero-netværkets vedligeholdere, til CoinDesk i et interview.

Med andre ord kan de lovgivningsmæssige undersøgelser vise sig at være netto positive for monero.

„Det får synlighed på markedet,“ sagde David Jevans, administrerende direktør for blockchain-retsmedicinsk firma CipherTrace, til CoinDesk i et telefoninterview. „Folk skal være i stand til at betale for de daglige udgifter uden at skulle frygte at ramme regulatorernes radar og give identitetsbeviser.“

– Omkar Godbole

Læs mere: Kryptografer vil altid være ‚et skridt foran‘ regulatorer: Moneros Spagni

Stien til den mindste modstand for bitcoin er til den højere side.

Kryptovalutaen sprang mere end 2% mandag og bekræftede et faldende trekantudbrud. Mønsteret indikerer rally fra 8. oktober lavt niveau nær $ 10. 500 er genoptaget.

Åben interesse for bitcoin-futures noteret på Chicago Mercantile Exchange, der betragtes som synonym med institutionel interesse, sprang over 20% til et syv-ugers højdepunkt på $ 624 millioner mandag og validerede den bullish breakout på tekniske diagrammer.

Yderligere ser makrofaktorer ud til at være tilpasset tyre. Ligesom Den Europæiske Centralbank og Reserve Bank of Australia forventes at øge den monetære stimulans i løbet af de næste to måneder – en langsigtet positiv udvikling for den opfattede butik med værdipapirer som bitcoin og guld. Traditionelle markeder sætter pris på yderligere inflationsfremmende amerikansk finanspolitisk stimulus.

Men et antal store salgsordrer ser ud til at være placeret omkring $ 12.000, hvilket kan gøre det sværere for tyre at konstruere et hurtigt træk forbi dette mærke.

Som sådan er fokus skiftet til modstand placeret på $ 12.476 (august høj). På ulempen er den 16. oktober lave på $ 11.200 det niveau, der skal målrettes mod bjørnene.

– Omkar Godbole

Læs mere: Bitcoin lukker på $ 12.000, men en mur af salgsordrer venter: analytiker

Token ur
Filecoin (FIL): Decentral filopbevaringsprotokol frigiver tokenbelønninger på forhånd, efter at krypto minearbejdere gør oprør mod „uretfærdig“ økonomisk model.

Binance (BNB): Verdens største kryptokurrency forbrænder 1,1% af udbuddet af i

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert