Tim Draper mener at Netflix er det neste store selskapet som kjøper Bitcoin. Han sa også at Amazon kunne begynne å godta bitcoin.

Den populære venturekapitalisten og Bitcoin-oksen Timothy “Tim” Draper spådde at den store online streamingplattformen Netflix kunne være det neste selskapet som ble med i bitcoin-kjøpesentralen.

Neste Bitcoin Investor kan være Netflix

I en nylig episode av Unstoppable Podcast sa Tim Draper at Netflix kunne være den neste i køen for å legge bitcoin til balansen. I følge ham gjør selskapets medstifter og medadministrerende direktør, Reed Hastings, Netflix til en sannsynlig bitcoininvestor. Draper støttet poenget sitt og sa:

“Jeg synes Reed Hastings er en veldig innovativ fyr og har mye kreativ tenkning, og jeg tror han fortsatt kontrollerer tøylene på Netflix. Og så jeg tror det kan være den neste store som faller. „

I mellomtiden nevnte risikokapitalisten sosiale medier-giganten Facebook, så vel som andre store selskaper som Apple og Google, som sannsynlige kandidater til å investere i bitcoin. Draper bemerket imidlertid at selskapene i stedet prøvde å skape en egen sentralisert valuta.

Draper uttalte også at hvis han var finansdirektør (CFO) i en hvilken som helst større organisasjon, ville han råde selskapet til å tildele en del av porteføljen til bitcoin. I følge BTC-talsmann fungerte bitcoin som en sikring mot inflasjon.

Siden Teslas milliard-dollar bitcoin-investering har det vært spekulasjoner om hvilket selskap som vil etterligne Teslas trekk. Økt institusjonell interesse for bitcoin er i stor grad ansvarlig for BTCs bullish momentum. I mellomtiden har selskaper som Microstrategy og Square nylig lagt til bitcoin-beholdningen.

Amazon godtar sannsynligvis Bitcoin som betalingsmåte?

Bortsett fra å kaste Netflix som den neste mulige bitcoininvestoren, sa risikokapitalisten at detaljhandelsgiganten Amazon kunne begynne å godta bitcoin. Ved å legge til det kan folk bruke flaggskipskryptovalutaen til å kjøpe produkter på Amazon.

Tilbake i februar var det rapporter om at Amazon ønsket å introdusere et nytt prosjekt som gjorde det mulig for kunder å konvertere kontanter til digital valuta. Mens prosjektet skulle lanseres i Mexico, oppga ikke selskapet hvilke digitale eiendeler det ville støtte, selv om det var spekulasjoner om at selskapet kanskje ikke bruker populære krypto-eiendeler som BTC eller eter.

Mens han også snakket om bitcoin sitt prismål, sa Draper:

“Den nåværende valutaenheten i dollar i dollar er omtrent $ 100 billioner, og bitcoins markedsverdi når bare en billion dollar nå. Så det er ingen grunn til at det ikke kan gå 100 ganger opp. Det er ikke slik at det kommer til å erstatte dollaren helt. Selv om jeg tror folk kommer til å le når de prøver å kjøpe ting med dollar i fremtiden. „

Venturekapitalisten spådde tidligere i 2020 at prisen på bitcoin ville nå $ 250 000 innen utgangen av 2022 eller tidlig i 2023.

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert